Pinnbröd och Skogsmulles Hinderbana med Friluftsfrämjandet

Barn och vuxna får chans att lära sig göra pinnbröd och grilla över öppen eld. Skogsmulles Hinderbana sitter uppe för alla barn som vill testa. Friluftsfrämjandet Botkyrka träffar du vid Skogsmulles vindskydd.

Friluftsfrämjandet Botkyrka har regelbundna aktiviteter på Lida året om för både vuxna och barn. Under Lida Friluftsfest träffar du dem vid Skogsmulles vindskydd där det grillas pinnbröd, pratas friluftsliv för både stora som små och för barnen finns Skogsmulles Hinderbana. 

Passa på att gå någon av Friluftsfrämjandets sagobetonade naturstigar med barnen. Skogsmulle och hans vänner, Laxe, Fjällfina och Nova har alla sina egna stigar på Lida Friluftsgård som är anpassade för de små barnen och är 300-700 m långa. Skogsmulles Hjulspår är en stig där det går att ta sig fram både med barnvagn och rullstol för den som annars inte kan ta sig fram så lätt i skogsterrängen. Tillsammans med vuxna kan barnen ta sig runt på stigarna och med alla sinnen uppleva naturens förtrollning och lära sig värna om vår natur.  Texthäfte med information om stationerna utmed stigarna kan köpas på Lida Värdshus för 10 kr.

Mer om Friluftsfrämjandet Botkyrka och deras verksamhet hittar du på deras Facebooksida.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev