Kroppsfys & Yoga med Yoga Gatti

Yoga Gatti håller i en kombinerad Kroppsfys och Hatha Yoga som alla kan vara med i, även barn från 12 år kan delta. En skön mjukstart på Lida Friluftsfest!

Rosanna från Yoga Gatti ger dig en skön kombination av Kroppsfys & Yoga under Lida Friluftsfest. Yoga Gatti finns också på plats uppe vid Festcentret i ett tält där de berättar mer om sin verksamhet och utbud. Här är också samling för aktiviteterna.

Kroppsfys & Hatha Yoga

13:00 - 13:45 Kroppsfys
13:45 - 14:30 Hatha Yoga

Passet börjar med ca 45 minuter kroppsfys och avslutas sedan med 45 minuter Hatha Yoga. 

Alla som vill kan vara med, nivån anpassas så att både nybörjare och erfarna kan hänga med. Även barn från 12 år kan vara med på klassen. 

Klassen är 90 minuter men det går bra att vara med på endast kroppsfys eller yoga, instruktören anpassar klassen för detta. Klassen är kostnadsfri, ta gärna med egen yogamatta eller en handduk.

14:30 - 15:00 Healing

Dessutom kommer Susanna Sannö erbjuda kostnadsfri healing med information healing. Mer om Susanna här 

Tanken med studion Yoga Gatti i Tullinge är att göra yogan enkel och tillgänglig så att det skall sänka tröskeln att faktiskt lyckas få in stunder för sig själv i en hektisk vardag. Aktiv återhämtning för kroppen och knoppen.Yoga Gatti är till för både dig som nybörjare och vill lära känna din kropp samt dig som är van och vill utveckla din praktik eller ha yogan som ett komplement till din övriga träning.

Du kan alltid hitta en yogaform som passar dig beroende på vad du känner att du behöver. Vi erbjuder yogakurser för vuxna och barn, workshops, retreats, personlig vägledning, träning, kroppsscreeningar, rehab och massagebehandlingar. Mer om Yoga Gatti här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev