Lidaloppet - spring för kampen mot bröstcancer

Lidaloppet har olika distanser att välja på som både kan promeneras, joggas och springas i en motions- eller tävlingsklass. Nytt för i år Lidarallyt för rullstolar!

Oavsett form, förmåga och ålder kan du vara med på Lidaloppet. Här finns olika banor och distanser att  att välja på. Du tar dig fram i din egen takt, gå, jogga, eller tävla om att komma först i mål. Nytt för 2018 är Lidarallyt, här kan du som tar dig fram med hjälp av elrullstol vara med. Läs mer om Lidarallyt här.

Lidaloppet arrangeras i samarbete med Lida Friluftsgård och Bröstcancerföreningen Amazona i Stockholm. 

Du kan anmäla dig till 2 olika distanser: 5 km på preparerad bana och 7,1 km trail Båda distanserna arrangeras i såväl motions- som tävlingsklass samt dam- och herrklass. Årets tema är Rosa Pirater!

2013 startades Lidaloppet på initiativ Anna Ericson och Linda Illerstam. Loppet organiseras i samarbete med Lida Friluftsgård och Bröstcancerorganisationen Amazona i Stockholm för att kunna bidra med medel till ideella organisationer som arbetar med stödjande insatser för personer som drabbats av bröstcancer och även till forskning och utbildning.

Utöver loppen så finns det även utställare med diverse försäljning, buffé på värdshuset, föreläsningar och mycket annat att ta del av. 

Vinsten går oavkortat till bröstcancerforskning och ideella organisationer som arbetar med stödinsatser för bröstcancersjuka.

Läs mer om loppet och aktiviteter under dagen på www.lidaloppet.se och följ Lidaloppet på Facebook.

Lidaloppet - spring för kampen mot bröstcancer Lidarallyt - rulla för att fler ska få chansen Långa Tullinge-Tumbaloppet Bravura Stockholm Ski Marathon Vill du anordna en tävling eller ett event på Lida? Lida Friluftsfest Lida 24h mountainbikelopp Toughest Lilla Loop Lida Loop Lida CX – cykellopp Lida Ultra Marathon

Prenumerera på vårt nyhetsbrev