Friluftsfrämjandets Familjefriluftsdag med Skogsmulleloppet

Friluftsfrämjandet i Botkyrka arrangerar en heldag med aktiviteter, Skogsmullelopp, naturpyssel, pinnbröd och mycket mer.

Lördagen den 22 september kl 12-15 är det dags för Friluftsfrämjandets årliga familjefriluftsdag i Botkyrka! 

Skogsmulle, Fjällfina, Laxe och Nova kommer och träffar barnen och visar sina fina kojor. 

Det blir repbanor, tipspromenad med fina priser, Skogsmulles hinderbana, naturpyssel, pinnbrödsbakning och korvgrillning och mycket annat skoj. För den som är spring- och klättersugen står vår fina naturparkourpark redo.

Under dagen delar Gösta Frohms Skogsmullestiftelse ut sitt årliga stipendium till ledarna Lovisa Cederström, för hennes arbete med att stödja nyanlända familjer och visa dem naturen och friluftslivet, och till Katarina Knutsson Lennerstedt för sitt arbete med verksamheten Öppna skogsgläntan.

Nytt för i år är också att alla barn som vill får vara med och springa Skogsmulleloppet! Loppet springs på en kort rundbana på några hundra meter och Skogsmulle sköter uppvärmningen. Ni kan anmäla barnens deltagande på plats. Startavgift för deltagande i Skogsmulleloppet är 20 kr per barn. 

Vi samarbetar även i år med Barnistan som i sin tur har med sig några spännande samarbetspartners. Bergans of Norway och Ica Nära Riksten hjälper oss också med att få dagen riktigt rolig. Det blir en dag fylld av roliga aktiviteter för hela familjen och majoriteten av aktiviteterna är helt gratis! Häng med oss ut på äventyr! 

Mer info på www.facebook.com/FriluftsframjandetBotkyrka och på www.friluftsframjandet.se/botkyrka

Under dagen är Lida Friluftskyrka öppen 12-15.

Varmt välkomna!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev