Lida Gym

Stärk kroppen och höj pulsen på vårt inomhus gym med styrke- & konditionsutrustning och redskap för funktionell styrka och rehab.

Lida Gym ligger i Norrland, ett av husen uppe på gårdsplan. Här finns ett stort antal cardiomaskiner (kondition) med flera stakmaskiner för alla våra skidåkare som vill komma i form inför säsongen. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Information angående Covid-19 - uppdaterad 21-01-09

OBS! Med anledning av den nya pandemilagen och regler för gym som träder i kraft den 10 januari finns det en begränsning på hur många som får vistas inne i gymmets olika delar.

  • I konditionsrummet får det maximalt vistas 5 personer samtidigt.
  • I styrkerummet får maximalt 4 personer vistas samtidigt.

För dig som tränar hos oss innebär det att du kan behöva vänta tills någon annan är klar tills du kan träna. Vi ber alla gymmets medlemmar och besökare att följa dessa regler. Dessutom gäller som tidigare att inte besöka gymmet vid symptom, hålla avstånd och tvätta av maskinerna noggrant efter användning. Sprayflaskor med rengöringsmedel och torkpapper finns i alla delar av gymmet.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi har även ett brett utbud av maskiner för att träna kroppens olika muskelgrupper samt en del för dig som vill träna funktionell styrka och rehabträning med balansbollar, TRX-band, träbox, gummiband och kettlebells med mera.

I anslutning till gymmet finns dusch, el-bastu och omklädningsrum med skåp. Ta med eget lås till skåpen.

Vill du köpa års-, halvårs- eller kvartalskort går det att göra på Gårdskontoret. Kan du inte komma på våra öppettider (vardagar kl. 8-16) går det bra att mejla oss på info@lida.nu.

Vill du köpa engångsentré till gymmet (eller bara dusch & bastu) kan du göra det inne på Lida Värdshus.

Välkommen!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nytt system för inpassering

Under sommaren 2020 har vi bytt inpasseringssystem till Lida Gym. 

För dig som har års- eller klippkort med egen bricka behöver byta ut din gamla mot en ny.

Ny bricka hämtas på Gårdskontoret,  vardagar 10-16. Meddela oss gärna  innan du kommer så förbereder vi brickan till dig. Vill du hämta den  nya brickan andra tider kontaktar du  oss på info@lida.nu.

Öppettider

Mån-fre 8-22  
Lör 9-18  
Sön 9-22

Läs mer

Priser

Här finns prislista för att träna på Lida Gym

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev