Lida Värdshus & Konferens

Lida Värdshus är beläget på höjden med utsikt över sjön Getaren. Vi serverar lunch och fika och kan bokas för fest, bröllop och konferens. 

Välkommen till Lida Värdshus, här serverar vi vällagad mat och hembakt fika mellan kl. 10-16. Lunch serveras varje dag mellan 11-15. Dagens meny hittar här.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Information om Corona

På grund av rådande omständigheter med Coronaviruset kommer kösystem, utbud och sittplatser anpassas så att vi minskar risken för smittspridning. 
Ta gärna med dig din fika eller mat ut, uteserveringen är öppen och vi ställer i ordning sittplatser på fler platser utomhus så att ni slipper trängas. Du kan hjälpa oss att minska risken för smittspridning genom att hålla avstånd till andra gäster, tvätta händer och stanna hemma om du har förkylningssymptom.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Här kan du även boka konferensprivat fest och övernattning.

Följ oss!

På Instagram:  lidavardshus
På Facebook: https://www.facebook.com/restauranglida

Några dagar under året är Värdshuset stängt. Dessa dagar är Midsommarafton, midsommardagen, 23-25 december , Ring för mer information

Konferens

Att mötas på Lida är en upplevelse med omgivningar som manar till lugn och vidgat perspektiv.

Värdshuset

Läs mer om utbudet på Lida Värdshus!

Julbord

Boka ert julbord på Lida Värdshus

Prenumerera på vårt nyhetsbrev