Fullbokat! Äventyrsläger på Lida

Häng med ut på sommaräventyr på Lida! I sommar erbjuder vi ungdomar 12-17 år att vara med på ett dagläger med massor av aktiviteter under två dagar.

OBS! Lägret är fullbokat, det går inte längre att anmäla sig.

Vill du lära dig paddla kajak och göra massor av andra roliga uteaktiviteter i sommar?

I sommar erbjuder vi ungdomar 12-17 år att vara med på ett 2-dagarsläger på Lida. I små grupper med max 6 deltagare kommer du med hjälp av erfarna ledare och instruktörer testa på massa kul som Lida har att erbjuda. Kursen kan innehålla allt från kajakpaddling, vandring, friluftsliv, naturparkour, höghöjdsbana mm. Lunch ingår och självklart finns det tid för bad om vädret är fint.

Ungdomar som bor i Botkyrka Kommun har förtur till lägret, vi skickar dig svar via e-post om du har fått plats.

Några av grupperna är tjejgrupper och övriga är blandade grupper öppna för alla. Ange i anmälan om du vill vara i en grupp med bara tjejer.

Lägret kostar inget att vara med på men har begränsat antal platser. Efter att ni skickat in anmälan så återkommer vi med bekräftelse om barnet har fått plats.

Vi följer Folhälsomyndighetens riktlinjer för att minska risken för smittspridning av Covid-19. För deltagare innebär det att du inte kan delta om du har förkylningssymptom eller är sjuk. Vi ber dig då kontakta oss snarast så att vi kan erbjuda din plats till köande.

Praktisk info:

Plats: Lida Friluftsgård

När: 2 dagar under v. 32-33, tis-ons eller tors-fre

Tid: Dagtid kl. 10-16

Pris: gratis (aktiviteter, instruktörer och lunch)

För vem: ungdomar 12-17 år, boende i Botkyrka Kommun har företräde.

OBS! lägret är fullbokat, det går inte längre att anmäla sig. För att göra en anmälan, fyll i formuläret nedan. Observera att en förälder måste göra anmälan. 

Lägret arrangeras med stöd av Botkyrka Kommun.

Välkommen ut!

Barnens friluftsgård

Prenumerera på vårt nyhetsbrev