Sportlov för hela familjen

I år har vi flera aktiviteter öppna för er som är hemma i stan på sportlovet. Höghöjdsbana, Friluftsgolf och lekar finns att göra hela veckan. Kom ut till Lida och busa i naturen tillsammans med hela familjen! 

Äventyret finns nära dig! Även om vädret blivit varmare och snön töar bort på gatorna i stan så har vi massor av vinteraktiviteter att bjuda på ute hos oss. I år har Accropark Höghöjdsbana sportlovsöppet och Friluftsgolfen öppnar för säsongen. Lida Värdshus serverar lunch och fika hela veckan. Skogsmulle har satt upp en tipspromenad längst med sin stig, skicka in era svar och vinn fina priser. I år kan också alla barn utmana de vuxna i Vinterkampen, lekar och tävlingar ute i naturen!

Här är några sportlovstips för hela familjen:

  • Fika och ät lunch på Lida Värdshus, njut av varm choklad, pannkakor och gofika.
  • Accropark höghöjdsbana Winter edition - i år öppnar höghöjdsbanan speciellt för sportlovslediga. Passa på att klättra uppe bland grantopparna! Boka här: www.accropark.se
  • Friluftsgolfbanan är som en riktig golfbana i storlek av en minigolfbana. Byggd i konstgräs och innehåller både bunkrar och vattenhinder. Betala inne på Lida Värdshus.
  • Vinterkampen -vem är snabbast och vem gissar rätt på kluriga gåtor? Vi har gjort 5 olika utmaningar som står bakom Lida Värdshus. Lös uppgifterna tillsammans eller tävla om vem som vinner flest grenar!
  • Tipspromenad med Friluftsfrämjandet - Skogsmulle har satt upp en klurig tipspromenad längst med Skogsmullestigen. Kan du svaren på frågorna? Skicka in svaren till Friluftsfrämjandet i Botkyrka och vinn fina priser!
  • Grillplatser och ved - Vi har flera öppna grillplatser på Lida. Ta med egen ved/kol eller köp på plats. 35 kronor betalas med Swish.
  • Övernatta - boka Vildmarksstugan för en natt i naturen eller hyr en av campingstugorna. Läs mer här.

Dessutom finns som alltid Skogsmullestigarna, Naturparkour och Balanslekbanan för springiga ben och klättersugna barn.

Välkomna ut till ett härligt sportlov på Lida!

Barnens friluftsgård

Prenumerera på vårt nyhetsbrev