Lida 24h mountainbikelopp

Föreningen Sömnlös24H arrangerar ett mountainbikelopp där du cyklar så många varv du orkar på 24 timmar.

Mountainbikeloppet Lida 24H arrangeras av föreningen Sömnlös24h. 

Ett utmanande lopp både fysiskt och mentalt för både den vane stigcyklaren och motionären med gemenskap och skön stämning.

Är du sugen på att ställa upp men inte vill cykla helt själv? Anmäl dig och kompisarna i lagtävlingen, ni väljer själva hur långt varje deltagare ska cykla. Så är ni ett gäng med lite olika nivå är detta perfekt för er! 

Datum för loppet: 22-23 augusti 2020
Starten är kl. 12:00 vid Lida friluftsgård uppe vid spårcentralen. Avprickning och nummerlappsutdelning sker från ca kl 10.00.  

Vätskekontroll med både mat och dryck kommer att finnas vid varvning .

Väl i mål väntar dusch och bastu. Kaffe/thé och en smörgås serveras. På Lida värdshus kan man köpa mat efter loppet. Efter sportdryck, banan, bullar och gurka kan det smaka bra med någonting rejält i magen.   

Loppet är sanktionerat av cykelförbundet och du är försäkrad under deltagandet. Loppet klassas som ett motionslopp så du behöver ingen licens.

Loppet går på Lidas gröna 7,1 km mountainbikespår som skarvas med Lidas röda 2 km spår. Ett varv är alltså 9,1 km. Ställ upp som solocyklist eller som en i ett tremannalag, som kan vara ett mixat lag.

Varmt välkommen med din anmälan, lida24h.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev