Träffa Skogsmulle, grilla korv och prova på lassokastning med Friluftsfrämjandet och Skogsmullestiftelsen

Friluftsfrämjandet är ofta på Lida och har aktiviteter för barn och familjer! Träffa dem och Skogsmullestiftelsen vid Skogsmulles vindskydd. 

Friluftsfrämjandet 

Tillsammans med Friluftsfrämjandet kan man under dagen prova på livlina, lassokastning, följa med på vandring på Skogsmulles aktivitetsspår, "Gör som djuren", Grill med pinnbröd och möjlighet till korvgrillning. Ni hittar dem i informationstältet nedanför Skogsmulles vindskydd mellan 11-15. Kl. 13.00 kommer Skogsmulle och hälsar på. 

Skogsmullestiftelsen 

Gösta Frohm skapade Skogsmulle för snart 70 år sedan när han var verksam på Lida och friluftsfrämjandet. Gösta Frohms Skogsmullestiftelse och Friluftsfrämjandets verksamhet syftar till att skapa ett tillgängligt friluftsliv för alla. Eftersom tillgänglighet även handlar om språk har Friluftsfrämjandet översatt mycket av sitt material riktat till barn och familjer till flera olika språk så att alla ska kunna utforska och lära sig om vår vackra natur. Bland annat informationsfoldrar om Friluftsfrämjandets verksamhet på svenska, engelska, persiska och arabiska och CD-skiva med Skogsmulles visa på 12 olika språk. 

Välkomna förbi deras informationstält på gräsmattan nedanför Skogsmulles vindskydd. Bemannat mellan kl. 11-15

Prenumerera på vårt nyhetsbrev