Få barnen att gilla friluftsliv med Utebarn.se

Har du länge drömt om att introducera friluftsliv till dina barn men vet inte riktigt var du ska börja? Utebarn.se kommer till Lida Friluftsfest och ger dig tipsen som ger er mer friluftsliv och utetid tillsammans!

Att introducera friluftsliv till barn - Utebarn.se ger dig redskapen!

Kom och lyssna på föreläsningen "Att introducera friluftsliv till barn". Har du länge drömt om att introducera friluftsliv till dina barn men vet inte riktigt var du ska börja? Har du själv stor erfarenhet av friluftsliv eller har du precis fått upp ögonen för den växande trenden att spendera mer tid aktiv utomhus? Vi lovar att det finns något för alla! Vår drivkraft ligger i att inspirera fler till att spendera mer aktiv tid tillsammans utomhus! Vi delar med oss av våra egna friluftsfails, ger dig en hel rad tips längs vägen och visar några av de (få) friluftsprylar som vi tycker har varit nyckeln till att få till mer friluftsliv och utetid tillsammans! 

Efter föreläsningen finns möjlighet att ställa frågor och bolla tankar och egna idéer i vår Friluftslounge! Där finns också en rad mindre prova-på-aktiviteter för att redan direkt introducera friluftslivet till barnen!

Friluftslounge

Kom och sitt ner en stund i vår friluftslounge! Ta med dig din matsäck eller fika och sitt ner i en Crazy Creek Friluftsstol. 

Ställ alla frågor du har om barn och friluftsliv samt ta möjligheten att få prova och klämma och känna på olika friluftsprylar som gör friluftslivet med barn enklare. Den tid då vi inte föreläser eller håller workshop finns vi på plats för att svara på frågor mm.

I friluftsloungen kommer under hela dagen finnas möjlighet för barn att testa på olika aktiviteter såsom utebingo, utememory, aktivitetskort, tärningsspel i naturen mm.

Här kommer också finnas försäljning av startkit för utefamiljen innehållande matsaker, stormkök mm. 

Välkomna!

Utebarn.se är Sveriges största onlinemagasin när det kommer till friluftsliv för barn. Här kan du hitta mängder av kunskap för att själv ta med barnen i friluftslivet. Men du kan också hitta roliga aktivitetstips och fin inspiration från våra gästbloggande utebarnsfamiljer!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev