Traillöpning och skotips med Forest Femmes och Icebug

Forest femmes är ett intiativ för att få fler tjejer att springa trail. Under Lida Friluftsfest kan du hänga med på löpturer på korta slingor som alla klarar av. Även barn tillsammans med vuxen kan vara med. Slingorna tar max 30 minuter. 

Känner du hur skogen drar? Hur du hellre skulle vilja springa på vackra stigar bland träd och grönska, än att flåsa fram på tråkig asfalt eller på ett löpband? 
Det är bara det att du kanske inte riktigt vet vilken väg du ska ta, eller så kanske du inte riktigt vågar.
Du är inte ensam om att tycka att det kan kännas lite halvt otäckt att löpa själv på en stig i skogen, särskilt när det mörknar om kvällarna. 

Så här ska det naturligtvis inte vara. För det är ju inte själva skogen som är läskig – den är underbar!

Forest femmes är ett intiativ för att få fler tjejer att springa trail. Tillsammans gör vi skogen till vår plats. Den plats där vi både får träning, frisk luft, upplevelser och nya vänner.

Ingen ålder är för ung eller gammal och ingen nivå är för låg eller hög. Det kommer alltid att finnas en kamrat som springer vid din sida.

Forest Femmes träffas en gång i veckan och springer härliga stigar söder om Stockholm, men lördagen den 15 september kan ni komma och testa traillöpning och skor med oss under Lida friluftsfest.

Aktivitetsinformation:

Vi kommer erbjuda möjligheter att springa korta slingor som alla klarar av och även ett tillfälle där barn tillsammans med vuxen kan prova trail. Slingorna tar max 30 minuter.

Forest Femmes har med sig testskor från Icebug och svarar på frågor om skor, slingorna vi ska springa under dagen med mera. 

Icebugs trailskor dels för kläm och känn dels för provlöpning finns i Forest Femmes tält. Ni kan alltså låna skor när vi springer våra slingor.

Hålltider:

Forest Femmes och representant från Icebug på plats klockan 10:00-14:00

Klockan 11:00, 12:00 och 13:00 testa trail vuxna 

Klockan 12:30 testa trail vuxna och barn

Vill du läsa mer om Forest Femmes Stockholm, kika på vår facebooksida

VÄLKOMNA!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev