Orientering för barn och vuxna med Tullinge SK

Tullinge SK finns på plats under Lida Friluftsfest och ger er en introduktion till orientering för stora som små.

Tullinge SK finns på plats under Lida Friluftsfest och ger er en introduktion till orientering.

Kl. 10:00 - 15:00 Stämpelbana för barn

För de yngsta deltagarna kommer det finnas en rolig kortare “spring och stämpla” runda. Ett kul sätt att testa vad orientering är.

Kl. 11:00 12:00
Kl. 13:00 - 14:00 
Introduktion Orientering

Under dagen hålls två tillfällen med introduktion i orientering. Inga förkunskaper krävs och vänder sig till ungdomar från 10 år och vuxna i alla åldrar. Drop-in i mån av plats, aktiviteten är gratis. Yngre barn är välkomna i sällskap av vuxen.

Det finns även möjlighet att köpa Naturpasset under dagen. Naturpasset består av ett paket med karta över orienteringskontroller. Dessa kontroller finns i naturen under hela sommarhalvåret och under hösten. Kontrollerna kan besökas när som helst och du kan välja att gå, springa och ibland cykla till kontrollerna.

Tullinge SK är en av Stockholms många orienteringsklubbar med verksamhet inom orientering, skidåkning och mountainbike. Vi är idag ca 500 medlemmar och har våran klubbstuga vid Brantbrinks IP i Tullinge. Det är från klubbstugan som vi bedriver den mesta av träningsverksamheten. Läs mer om klubben på deras hemsida.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev