Vinyasayoga för vuxna och barn med Yoga Gatti

Johannes och Jenny från Yoga Gatti håller i en Vinyasaklass som alla kan vara med i, även barn från 12 år kan delta. En skön mjukstart på Lida Friluftsfest!

Yogainstruktörerna Johannes och Jenny från Yoga Gatti ger dig en skön mjukstart på Lida Friluftsfest. Vinyasayoga passar både nybörjare och erfarna, även barn från 12 år kan vara med på klassen. 

Kl. 10.30-11.30
Klassen är 60 minuter och kostnadsfritt, ta med egen yogamatta eller en handduk.

Tanken med studion Yoga Gatti i Tullinge är att göra yogan enkel och tillgänglig så att det skall sänka tröskeln att faktiskt lyckas få in stunder för sig själv i en hektisk vardag. Aktiv återhämtning för kroppen och knoppen.Yoga Gatti är till för både dig som nybörjare och vill lära känna din kropp samt dig som är van och vill utveckla din praktik eller ha yogan som ett komplement till din övriga träning.

Du kan alltid hitta en yogaform som passar dig beroende på vad du känner att du behöver. Vi erbjuder yogakurser för vuxna och barn, workshops, retreats, personlig vägledning, träning, kroppsscreeningar, rehab och massagebehandlingar. Mer om Yoga Gatti här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev