INSTÄLLT: Valborg på Lida

Valborgsfirandet på Lida ställs in med anledning av regeringens beslut om att begränsa större sammankomster för att minska smittspridningen av det nya coronaviruset. Lida Värdshus och Accropark Höghöjdsbana är öppna under dagen för dig som vill välkomna våren på egen hand ute hos oss.

Valborgsfirandet på Lida ställs in! Tyvärr kan vi inte genomföra årets Valborgsfirande med anledning av regeringens beslut om att begränsa större sammankomster. Syftet är att minska smittspridningen av det nya coronaviruset.

Vill ni komma ut i naturen och välkomna våren på egen hand är Lida Värdshus öppet 10-16 med lunch 11-15 och Accropark Höghöjdsbana har öppet 10-18. 

..................................................................................................................................................

Välkommen ut till skogens valborgsfirande för hela familjen!

Vi firar traditionsenligt med brasa, vårtal och körsång. Tullinge Fotboll dam arrangerar femkampslekar, fiskdamm, lotteri och försäljning vid grillen. För springiga ben finns slacklines, balansleken och  naturparkour.

Dessutom är Lida Idrottskyrka öppen för allmänheten under kvällen.

Kvällen program:

Vårtal
Kören Nova Cantica sjunger
Tullinge TP ordnar aktiviteter och försäljning från grillen från 18.00
Lida Idrottskyrka är öppen från 18.00

Slacklines, balansleken och Lida Naturparkour finns redo för springiga ben!

Varmt välkommen ut!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev