Konferens

Vi gör det möjligt för er att mötas med gott om plats både ute och inne. Boka er konferens på Lida, lägg till en social och rolig uteaktivitet och varför inte avsluta med vår egna grillbricka som ni grillar själva över öppen eld.

Här kan du se våra priser för hel- eller halvdagskonferens. Vi erbjuder fullt utrustade konferenslokaler i naturskön miljö. Måltider serveras på Värdshuset eller utomhus efter ert önskemål. Grillpaketet hämtas på Värdshuset eller levereras till en grillplats. Ved ingår. Vill ni ha en utekonferens finns det möjlighet att hyra tält, bord och stolar, el finns att tillgå. Naturen kring Lida bjuder in till möten med walk-and-talks i fina motionsspår och stigar, plats att samlas i mindre grupper med gott om avstånd och stora ytor utomhus för aktiviteter.

Lida ligger ca 30 minuter från stan, bussar avgår från Tullinge Station. Kommer ni med bil finns det gott om parkering som är gratis. 

Konferenspaket Detta ingår: Pris:
Heldag
8.30-17.00
Frukostfika med smörgås, pålägg, juice,
kaffe/te
Lunch á la Carte eller buffé, dryck samt kaffe
Eftermiddagsfika med sötsaker från vår kakbuffé
475 kr/pers inkl. lokal
Halvdag
8.30-12.30 alt.
13.00-17.00
Frukostfika med smörgås, pålägg, juice, kaffe/te alternativt
eftermiddagsfika från Lidas kakbuffé. Lunch á la Carte eller buffé, dryck samt kaffe.
355 kr/pers inkl. lokal
Grillpaket

Avsluta dagen med grillkväll vid någon av våra grillplatser. Vi levererar maten och ved sen grillar ni maten själva över öppen eld.
Grillbricka med 3 olika typer av kött och vegetariska alternativ
3 matiga sallader, flera olika såser. Exkl. dryck och kaffe.
235 kr/pers

Alla konferenspriser exkl. moms

Innan du bokar vänligen läs igenom villkor för bokning

Gör konferensen till en upplevelse! Vi har ett brett utbud av roliga och spännande aktiviteter som passar alla. Ni kan kombinera flera olika aktiviteter som deltagarna kan välja på eller välj en.

Uteaktiviteter:Pris:Övrigt:
Accropark Höghöjdsbana264 kr per person(minst 10 pers)
Friluftsgolf71 kr per person
Kajak & SUP200 kr per person (2h)350 kr med instruktör (min. 5 pers)
Mountainbike280 kr (2h)330 med instruktör (min. 5 pers)
Uteträning i grupp med Multibanan150 kr (minst 5 pers) inkl instruktörDusch och bastu (el) ingår
Bastuflotte1887 krNi har bastun i 2 timmar


Alla priser är exkl. moms

Ni har också möjlighet att använda vår 5-kampslåda fylld med redskap samt gå en tipspromenad. Dessa aktiviteter ingår i grundpriset för konferens, lägg till detta vid bokning.

Vill ni sova över finns det möjlighet att hyra våra campingstugor eller hela vandrarhemmet. Läs mer här.

Boka genom att kontakta oss på Lida Värdshus 08-778 40 35 alt  vardshuset@lida.nu eller använd kontaktformuläret nedan. All information om konferens ges genom Lida Värdshus.

Lokaler och utrustning

Konferenslokalerna ligger i separat byggnad i direkt anslutning till Värdshuset. I flygeln inne i Lida Värdshus kan större sällskap mötas och vi kan öppna upp mot uteserveringen och grillplatsen så att ni får känsla av att sitta ute i naturen men ändå skyddat under tak.

Läs mer

Teamaktiviteter

På Lida finns alla möjligheter för er att anordna teamaktiviteter i samband med er konferens. Här är förslag på aktiviteter som vi kan rekommendera.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev