Värdshuset

Lida Värdshus är beläget på högst upp i sluttningen med utsikt över sjön Getaren. Värdshuset serverar lunch och fika och kan bokas för fest, bröllop och konferens. 

Nicklas Södervall med personal hälsar er välkomna till Lida Värdshus för vällagad lunch och en god fika lagat med omsorg och matglädje.

Information om Corona
På grund av rådande omständigheter med Coronaviruset kommer kösystem, utbud och sittplatser anpassas så att vi minskar risken för smittspridning. 

Ta gärna med dig din fika eller mat ut, uteserveringen är öppen och vi ställer i ordning sittplatser på fler platser utomhus så att ni slipper trängas. 
Du kan hjälpa oss att minska risken för smittspridning genom att hålla avstånd till andra gäster, tvätta händer och stanna hemma om du har förkylningssymptom.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vill du kontakta oss för konferens, fest eller annan tillställning har vi flera idéer hur du kan arrangera det utomhus och för mindre grupper. Fyll i formuläret så hör vi av oss!

Vill du hålla er bröllopsfest eller annan tillställning på Lida? Vi erbjuder även konferenser och har flera alternativ hur ni kan hålla den utomhus på Lida. Läs mer här.

Dagens lunch

Lördag 16 Januari

Läs mer

Öppettider

Öppettider:

Vardagar mellan kl. 10-16
Helger mellan kl. 10-16

Läs mer

Fest och bröllop

Lida värdshus är en populär festlokal för högtider såsom bröllop, dop, studentfirande och födelsedagar. Fira livets stora händelser på Lida. 

Läs mer

Dopkaffe eller minnesstund

Samlas och fika tillsammans eller inta en lättare måltid.

Boka vår flygel med plats upp till 95 personer eller även  hela värdshuset som tar totalt 230 personer.

Läs mer

Kontakt

LIDA VÄRDSHUS
vardshuset@lida.nu
08-778 40 35

Prenumerera på vårt nyhetsbrev