Accropark Höghöjdsbana

Bland trädens kronor och stammar går Accropark höghöjdsbana. Genom en kombination av klättring, sport, mod och lek tar du dig fram mellan träden. Nu kan du boka plats online!

Accropark är ett äventyr för stora som små. Genom en kombination av klättring, sport, mod och lek tar du dig fram mellan träden. Accropark höghöjdsbana har något för alla. Utmana dig på den höjd som passar dig.

NU KAN DU BOKA OCH BETALA ONLINE! För att göra det enklare för dig som besökare öppnar vi nu för onlinebokning under helger och lov. Bokningen hittar du längre ner på denna sida. Du får ett bekräftelsemejl när du har betalat, visa upp denna när du kommer till din bokade tid. 

För att minska smittorisken av det nya Coronaviruset har vi gjort några anpassningar för att öka tryggheten för er besökare. 

LÄS HÄR OM VÅRA NYA RUTINER med anledning av Coronaviruset.

Under helger har vi öppet kl. 10-18. Boka online, drop-in i mån av plats. 

På vardagar har vi öppet endast för bokade grupper på minst 10 personer. För gruppbokningar, kontakta oss på accropark@lida.nu.

Passen börjar med 30 minuter säkerhetsgenomgång och du kan sedan klättra i två timmar. Begränsat antal deltagare per pass.

OBS! Begränsningen per pass innebär att vi inte kan garantera alla gäster en drop-in plats under dagen, för att vara säker på att få plats rekommenderar vi att du bokar online. Du kan boka för upp till 15 personer per pass.

Med tanke på omständigheterna kring det nya Coronaviruset kan vi behöva ändra våra öppettider och rutiner på kort varsel. Håll utkik här och på vår Facebook-sida för aktuell information.

Vi ber om er förståelse för den speciella situation som Coronaviruset innebär. Vi gör vårt bästa för att alla ska få klättra men säkerheten går alltid först för oss. Vi hoppas att det ger er bästa möjliga upplevelse uppe i träden på Lida.

Ta hand om er,

Accrobatic greetings från Nico med personal

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Är ni fler än 10 personer och vill besöka oss en vardag kan ni boka via mejl till accropark@lida.nu.

 Accropark har öppet varje dag under sommaren och på vår och höst under helger (för grupper över 10 pers kan bokningar göras även vardagar). Se fliken Öppettider för aktuella datum och tider.

Boka online här!

Var aktiv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev