Accropark Höghöjdsbana

Bland trädens kronor och stammar går Accropark höghöjdsbana. Genom en kombination av klättring, balans, mod och lek tar du dig fram mellan träden. Nu kan du boka plats online!

Accropark är ett skogsäventyr för stora som små. Utmana dig på den höjd som passar dig.

NU KAN DU BOKA OCH BETALA ONLINE! För att göra det enklare för dig som besökare har vi nu öppnat onlinebokning. Bokningen hittar du längre ner på denna sida. Du får ett bekräftelsemejl när du har betalat, visa upp denna när du kommer till oss. 

Vi har öppet varje dag under höstlovet v.44!
Boka plats online, drop-in i mån av plats.
Öppettiderna under lovet är 9.00-17.30.

Mellan 2 nov - 29 nov har vi öppet helger kl. 9.00 - 16.00, Onlinebokning och drop-in i mån av plats. Under vardagar tar vi endast emot bokade grupper på minst 10 personer. För att boka på en vardag skickar du mejl till accropark@lida.nu.

För gruppbokningar på helger för mer än 15 personer, kontakta oss på accropark@lida.nu

Passen börjar med en kort säkerhetsgenomgång och du kan sedan klättra i två timmar. Kom i god tid, gärna 15 minuter innan för att få utrustning och instruktioner.

OBS! Begränsningen per pass innebär att vi inte kan garantera alla gäster en drop-in plats under dagen, för att vara säker på att få plats rekommenderar vi att du bokar online. Du kan boka för upp till 15 personer per pass.

För att minska smittorisken av det nya Coronaviruset har vi gjort några anpassningar för att öka tryggheten för er besökare. 

LÄS HÄR OM VÅRA NYA RUTINER med anledning av Coronaviruset.

Vi ber om er förståelse för den speciella situation som Coronaviruset innebär. Vi gör vårt bästa för att alla ska få klättra men säkerheten går alltid först för oss. Vi hoppas att det ger er bästa möjliga upplevelse uppe i träden på Lida.

Ta hand om er,

Accrobatic greetings från Nico med personal

Se fliken Öppettider för aktuella datum och tider.

Boka online här!

Var aktiv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev