Accropark Höghöjdsbana

Bland trädens kronor och stammar går Accropark höghöjdsbana. Genom en kombination av klättring, sport, mod och lek tar du dig fram mellan träden. 

Accropark är ett äventyr för stora som små. Genom en kombination av klättring, sport, mod och lek tar du dig fram mellan träden. I år med ännu fler banor! Accropark höghöjdsbana har något för alla. Utmana dig på den höjd som passar dig.

I Accropark Höghöjdsbana pågår förberedelserna för fullt inför årets säsongsöppning den 4 april!

Vi planerar i dagsläget att öppna den 4 april. Med tanke på omständigheterna kring det nya Coronaviruset kan vi behöva skjuta på detta datum. Håll utkik här och på vår Facebook-sida för aktuell information.

Inför öppningen har vi gjort några anpassningar för att öka tryggheten för er besökare. 
LÄS HÄR OM VÅRA NYA RUTINER med anledning av Coronaviruset.

Helgen den 4-5 april har vi öppet kl. 10-18. Du kan då klättra vid tre tillfällen under dagen:

  • Kl. 10.00 - 12.30
  • Kl. 13.00 -.15.30
  • Kl. 16.00 - 18.30

Passen börjar med 30 minuter säkerhetsgenomgång och du kan sedan klättra i två timmar. Det går inte att förboka plats, drop-in i mån av plats. Maximalt antal deltagare per pass är 50 st. Är ett pass fullt får du plats på nästa. Receptionen hittar du vid skidbacken 100 meter innan höghöjdsbanan.

Vi kommer att prova med dessa fasta tider under öppningshelgen och fungerar det bra gäller samma tider under påskloven vecka 15 och 16. Vi ber om er förståelse för att vi kan behöva ändra rutiner med kort varsel på grund av omständigheterna. Det viktigaste för oss är att ge er besökare en trygg och rolig upplevelse hos oss.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Är ni fler än 10 personer kan ni boka via formuläret nedan. Accropark har öppet varje dag under sommaren och på vår och höst under helger (för grupper över 10 pers kan bokningar göras även vardagar). Se fliken Öppettider för aktuella datum och tider.

Idag på Lida
söndag 05 april 2020

Var aktiv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev