Öppettider

Se aktuella öppettider för Accropark

Öppettider säsongen 2020:

Lågsäsong 17 aug-8 nov Öppet helger kl. 10-18, Onlinebokning och drop-in i mån av plats. 
Under vardagar tar vi endast emot bokade grupper på minst 10 personer . För att boka på en vardag skickar du mejl till accropark@lida.nu.

Högsäsong (sommarlovet) öppet varje dag kl. 9.30-18, Onlinebokning och Drop-in i mån av plats.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NU KAN DU BOKA OCH BETALA ONLINE! För att göra det enklare för dig som besökare öppnar vi nu för onlinebokning under helger och lov. Bokningen hittar du längre ner på denna sida. Du får ett bekräftelsemejl när du har betalat, visa upp denna när du kommer till din bokade tid.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Passen börjar med en kort säkerhetsgenomgång och du kan sedan klättra i två timmar.

Inför öppningen har vi gjort några anpassningar för att öka tryggheten för er besökare. Läs här om våra nya rutiner med anledning av Coronaviruset.

Vi ber om er förståelse för att vi kan behöva ändra rutiner med kort varsel på grund av omständigheterna. Det viktigaste för oss är att ge er besökare en trygg och rolig upplevelse hos oss.

OBS!Vi har ett begränsat antal platser per pass vilket innebär att vi inte kan garantera alla gäster en drop-in plats under dagen.För att säkra plats rekommenderar vi att ni bokar via webbokningen längre ner på denna sida.

Vi ber om er förståelse för denna speciella situation. Vi gör vårt bästa för att alla ska då klättra men säkerheten går alltid först för oss. Förhoppningsvis kan vi snart gå tillbaka till våra vanliga rutiner och ge er bästa möjliga upplevelse uppe i träden på Lida. 

Vid kraftigt eller ihållande regn stänger parken av säkerhetsskäl.

Ta hand om er, 

Accrobatic greetings från Nico med personal


Boka online här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev