Naturpasset 2020

Kom ut i naturen på ett roligt sätt, skogen är alltid öppen och har gott om plats! Med Naturpasset letar du efter 51 kontroller runt om i Lidaskogen. Kontrollerna sitter uppe till 31 oktober och kartan köper du på Lida Värdshus.

Naturpasset – Lite tuffare orientering till fots!

Nu finns Naturpasset 2020, som arrangeras av IFK Tumba SOK. I skogen norr om Lida finns 51 kontroller, kartan kostar 100 kr och finns att köpa på Lida Värdshus. Kontrollerna sitter uppe ända fram till 31 oktober.

Kom ut i naturen och gör en rolig aktivitet, tillsammans eller på egen hand. Skogen är öppen för alla och fri från trängsel.

Om Naturpasset:

Naturpasset arrangeras av orienteringsklubbar runtom i landet. Klubbarna har satt ut orienteringskontroller i lättillgängliga skogspartier. I tätorter och i närområden kan det istället för orienteringskontroller finnas en fråga kring platsen, eller ett foto som ska kombineras ihop med kontrollpunkten. De flesta kontrollpunkterna är lätta, men några är lite klurigare.

Naturpasset i Botkyrka
I Botkyrka arrangeras Naturpasset av IFK Tumba SOK. Kontrollerna finns mellan Harbrostugan och Lida friluftsgård. Försäljningsställen är apoteken Kronan i Tumba och Mullvaden i Tullinge, medborgarkontoren i Tumba och Tullinge samt Lida Värdshus.

Var aktiv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev