Våra kajaker

Vi erbjuder kajaker för alla nivåer, paddla själv eller tillsammans två och två. Flytväst, kapell och paddel ingår i priset.

Kajakerna är av märket Havspaddeln. Du kan välja mellan olika modeller och storlekar på kajak beroende på om du är nybörjare eller har paddlat förut. Är ni flera som ska paddla kan ni välja olika kajaker beroende på nivå och är ni en familj finns det flera olika alternativ för er. Boka och betala smidigt online här, utrustningen hämtar ni ut när ni kommer till oss.

ESKIMÅ Havskajak
Eskimå är en smidig och lättpaddlad havskajak med bekvämt justerbart ryggstöd samt fotpedaler, skön sits och rymliga packutrymmen. Passar dig som väger mellan 50-100 kg och är 150cm-195cm lång.

VIGGEN nybörjarkajak
Viggen är en mycket stabil, lätt och lite kortare havskajak som kan användas av både vuxna och barn. Viggen har en rymlig sittbrunn och fungerar mycket bra som nybörjarkajak eftersom den är lätt att hantera både i vattnet och på land. Passar dig som väger mellan 50-90 kg.

TRITON tvåmanskajak
Havspaddeln Triton är en lättpaddlad och stabil tvåmanskajak som är mycket populär bland familjer och hobbypaddlare. Kajaken har två stora sittbrunnar, vilket gör det möjligt att ha mindre barn i knäet medan man paddlar. Båda sittbrunnarna har mycket bekväma och mjuka sitsar med justerbara ryggstöd. Triton går utmärkt att paddla även på egen hand. Från den bakre sittbrunnen styr man rodret och har därifrån bra manövreringsförmåga.

ARKTIS familjekajak
En stabil sit on top-kajak för upp till två vuxna och ett barn. Denna kajak är smidig att ta sig i och ur och är perfekta för familjen som vill testa på paddling. Tack vare att kajaken är öppen går det snabbt och enkelt att komma ut på vattnet.

Våra kajaker levereras av vår samarbetspartner OutVenture 

Boka din kajak & SUP här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev