Eld & Vårbris

Välkommen till en alternativ Eld & Is-kväll på Lida Friluftsgård.
Ta med vänner och familj på en skön kväll ute i naturen!

Med vårkänsla och skön stämning tänder vi marschaller och eldstäder och utanför Lida Värdshus serveras mat. Flera aktiviteter erbjuds som passar alla. Umgås, träna, upptäck och njut av kvällen med det enkla äventyret!

Under kvällen tänder vi en mysig promenadslinga i motionsspåren med marschaller och på gårdsplanen har vi eldar och ljus som skapar en skön stämning.

Flera aktiviteter finns för dig som vill njuta av en promenad, gå en spännande reflexbana med ficklampa eller få ett skönt träningspass i löpspår eller vid utegymmet.

Alla aktiviteter utgår från gårdsplanen vid Lida Värdshus.

PROGRAM 18.30-20.30

Promenadslinga - gå en promenad i stämningsfullt ljus av marschaller. Slingan passar alla som vill strosa, gå med barnvagn eller rulla.

Reflexbana för barn - Friluftsfrämjandet Botkyrka sätter upp en reflexbana för barn med små utmaningar längst med vägen. Ta med egen fick- eller pannlampa. Pris 20 kr, betalning med Swish.

Kl. 19:00 Traillöpning 6 eller 10 km - Träningsgruppen tar med alla som vill på en löptur på Lidas stigar. Spring 6 eller 10 km, tempot är lugnt så att alla kan hänga med. Ta gärna med egen pannlampa, några få finns att låna. Gratis.

KL. 18:30 Uteträning - Multibanan kör uteträning vid utegymmet för dig som vill få starka ben. Pris 50 kr. betalning med Swish.

Kl. 18:30 – 19:30 Prova på nattorientering - Tullinge Sportklubb erbjuder alla som vill prova nattorientering en kort och enkel bana på 900m. Instruktörer finns på plats. Ta gärna med egen pannlampa, några få finns att låna. Gratis.

Omklädning och dusch med bastu är öppet under kvällen. Fri entré, ta med eget lås för skåp.

Försäljning av gulaschsoppa, vegetarisk soppa, varmkorv och fika av Lida Värdshus. Betalning med kort.

Lida är den stadsnära skogen, en plats där man både kan finna lugnet och det enkla äventyret.
Lida Friluftsgård ligger i Botkyrka Kommun, 30 minuter från Stockholms innerstad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev