Introduktion till Naturpasset med instruktör på Lida

Söndag den 17 maj har du chans att vara med om en kartpromenad med instruktör för att lära dig hur hittar Naturpassets kontroller och väljer bästa vägval. Det finns också en elektronisk stämpelbana att prova. Priser lottas ut! Arrangeras av IFK Tumba SOK, föranmälan krävs.

Naturpasset - Orientering till fots med instruktör

Söndag 17 maj kl 12.00, anmälan till Lasse på ar@lars-stigberg.se eller 070-3181136.

(anmäl dig senast 15 maj kl 18). Passet kostar inget att delta på.

10:30 – 11:30  Pröva på elektronisk stämpling på en minibana

12:00 – 14:00  Kartpromenad (1,7 km 7 kontroller) med egen   instruktör som lär dig hur man hittar kontrollerna

14:00  3 priser lottas ut bland deltagarna, 1 st lunch för 2 personer på Lida värdshus, 2 st entréer till Höghöjdsbanan på Accropark

Lämna isoleringen - i skogen finns plats för alla!

Är du mellan 8-69 år har du chansen att vara med om en härlig kartpromenad på 1,5 km med instruktör för att lära dig alla knep för att välja bästa vägval och säkrast hitta kontrollen. 

Vi håller avstånden - högst 2 deltagare per instruktör.

IFK Tumba SOK arrangerar två Naturpass under 2020. Det ena omfattar området mellan Harbrostugan i norr och Lida friluftsgård i söder. Det andra området är skogen väster om Rönninge fram till Glasberga i Södertälje Naturpassen har 50 kontroller och sitter uppe under perioden 1 maj - 31 oktober. Kontrollerna kan besökas i valfri ordning under perioden.

Naturpassen kan köpas på plats för 100 kr. Naturpasset säljs även inne på Lida Värdshus och andra ställen i Botkyrka och Salem.

Läs mer om Naturpasset på IFK Tumbas hemsida.

.............................................................................................................

Naturpasset är Svenska Orienteringsförbundets och Sveaskogs gemensamma friskvårdssatsning.Naturpasset arrangeras av orienteringsklubbar runtom i landet. Klubbarna har satt ut orienteringskontroller i lättillgängliga skogspartier, i tätorter och i närområden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev