Lida startar uthyrning av kajaker, SUP och mountainbikes

av kommunikator

Lida Friluftsgård har ingått ett samarbete med OutVentures AB för uthyrning av kajaker, SUP-brädor och mountainbikes. Kajakuthyrningen öppnar 1 maj 2020 och senare under våren kommer även mountainbikes finnas att hyra.

Lida Friluftsgård har ingått ett samarbete med OutVentures AB för uthyrning av kajaker, SUP-brädor och mountainbikes.

Kajakuthyrningen öppnar 1 maj 2020 och senare under våren kommer även mountainbikes finnas att hyra.   

Leif Wallin, platschef på Lida:

 - Vi är mycket glada att starta samarbetet med OutVentures. Vi ser en ökad efterfrågan på friluftsaktiviteter som passar både företag, skolklasser, vuxna och barn. Kajak- och SUP-uthyrning är ett bra komplement till Lidas utbud och stärker Lida och Botkyrka som besöksmål. Med cykeluthyrningen vill vi dessutom ge fler chans att upptäcka tjusningen med stigcykling och vår satsning på att förbättra mountainbikespåren.

  Anton Lindell, medgrundare OutVentures AB:

 - För oss är det jätteroligt att vara med på Lidas satsning på fler friluftsaktiviteter, då Lida är den perfekta utgångspunkten för den som vill ut i naturen. Denna satsning ligger i linje med den trend vi sett de senaste åren, att intresset för paddling, stigcykling och friluftsliv i allmänhet ökar.

Om OutVentures AB: OutVentures är en helhetsleverantör av friluftsaktiviteter till campingar, friluftsanläggningar och andra naturnära verksamheter runtom i Sverige, med vision att öka intresset för friluftsliv och att hjälpa så många människor ut i naturen som möjligt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev