Nyheter

Seeda dig till Lidingöloppet digitalt på Lida

aktiv, traillöpning

Ska du springa terrängloppet Lidingöloppet i höst och satsar på en snabb tid? Nu kan du seeda dig digitalt på Lida, helt på egen hand när formen känns rätt. Två varv i det gröna spåret 7,6 km är banan som gäller. Tjänsten lanseras av Lidingöloppet och Racefox.

Nu utökar TCS Lidingöloppet och Racefox möjligheterna att seeda dig på egen hand till fler ställen i Stockholmsområdet.

För att få stå i en startgrupp lite längre fram, kan du seeda dig till TCS Lidingöloppet. Seedningen baseras på dina resultat i olika löplopp, samt på tidigare resultat i Lidingöloppet. Nu finns ett sätt till. I höstas lanserade Racefox möjligheten att seeda sig genom att springa sista milen från Grönsta gärde – när som helst! Nu läggs fler ställen till och du kan nu göra ditt eget seedningslopp på Lida genom att springa två varv på gröna slingan (7,6 km) på Lida Friluftsområde. 

Läs pressmeddelandet på Lidingöloppets hemsida.

Skidbacken öppnar lördag 17 februari

Nu är det riktig vinter ute hos oss, skridskospåren är plogade på sjön, längdskidspåret har finfint före och skidbacken öppnar till helgen. Och så pulkabacken såklart. Det enkla vinteräventyret för hela familjen. Välkommen ut!

På lördag öppnar vi skidbacken på Lida Friluftsgård!
Skidbacken är preparerad i den övre delen med den perfekta lutningen för barn och nybörjare. 
Repliften är gratis och igång 10 - 16 lördag och söndag. Skiduthyrning (för barn och nybörjare) finns vid backen, pris för skidpaket är 75 kr/dag.

Vill du åka i backen under vardagar, säg till i Gårdskontoret eller i Värdshuset så sätter vi igång liften. 

Är ni en skolklass eller fritidsgrupp, hör gärna av er till Gårdskontoret innan ni kommer.

Välkommen ut!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev