Information med anledning av Coronaviruset

Lida följer regeringens beslut samt Folkhälsomyndigheten och övriga expertmyndigheters råd och rekommendationer kring hanteringen av Coronaviruset.

Just nu är det extra viktigt att ta hänsyn till varandra. Området kring Lida är stort men det finns platser där fler vistas samtidigt som grillplatser och raststugan Naturport. Håll avstånd till andra människor och välj gärna en annan grillplats om det är mycket folk vid någon. Naturen är alltid öppen men vi uppmanar dig att stanna hemma om du har förkylningssymptom. 

Aktuell information om verksamheten på Lida:

För närvarande är Lida är öppet som vanligt, öppettider hittar du här.

Accropark Höghöjdsbana har öppnat för säsongen men anpassar rutiner och begränsar maximala antalet besökare för att minska risken för smittspridning. Läs mer här.

Lida Värdshus & Konferens har öppet och även de har anpassat servering, utbud och rutiner. Läs mer här.

Toaletter vid Lida Gym är öppna 8-22, dessa är öppna för allmänheten och städas regelbundet.

Raststugan Naturport är öppen 10-17, här finns toaletter, sittplatser och möjlighet att värma mat i mikrovågsugnar. Städning sker regelbundet men plocka undan och kasta skräp efter dig.

Regeringen har beslutat om ett förbud mot allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer, enligt rekommendation från Folkhälsomyndigheten. 

Lida följer utvecklingen och ser över kommande evenemang för att se till att vi följer rådande regler och rekommendationer. Information om vad som gäller uppdateras löpande under respektive evenemang. 

Uppdaterat 2020-04-06 kl. 09:40.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev