​Lida söker en praktisk arbetsledare

Vill du jobba hos oss? Nu söker vi en person som kan leda och delta i det praktiska dagliga arbetet på Lida Friluftsgård. Ansökningstiden är juli månad, rekrytering sker under hösten.

Vill du jobba med natur, friluftsliv, motion och tillsammans skapa regionens bästa friluftsområde?

Nu söker vi en person som kan leda och delta i det praktiska dagliga arbetet på Lida Friluftsgård!

Du ansvarar för att tillsammans med platschefen planera och leda det praktiska arbetet. Planeringen och arbete utgår från säsong och behov. I arbetsstyrkan för att utföra de praktiska sysslorna finns 5 st medarbetare utöver dig själv. Arbetet utförs normalt vardagar mellan kl 0700-16.00, men kvällar, nätter och helger förekommer. Arbetet innefattar skötsel och underhåll av motions- och friluftsområdet under årets alla säsonger, inkluderat friluftsbad och anläggningen i stort. En bred och omfattande fordonspark samt verktyg/hjälpmedel finns för att utföra arbetet. 

I uppdraget ingår även att verka för goda samarbetsformer inom Lida avseende befintliga aktörer men även externt.

Kvalifikationer

Du har dokumenterad erfarenhet inom arbetsledning och för det praktiska sysslorna som tjänsten kräver.

Du har erfarenhet, intresse och kunskap om motion och friluftsliv samt skötsel av skog och parkområden. I arbetet ingår även enklare fastighetsskötsel samt kunskap om fastighetsteknik (värme, el, ventilation och vatten).

Du har även god kunskap om samt erfarenhet av den maskinpark som används vid skogs- och parksskötsel såsom hjullastare, traktor, sex-och fyrhjuling, gräsklippare mm. Utöver detta även snöplogning och användandet av pistmaskin för preparering av skidspår och skidbacke.

Krav:

Körkort B
Körkort för motorsåg och röjsåg

Vi ser även gärna att du även har följande formella kunskaper:

Körkort BE
Förarbevis för lastmaskin
Svetskunnig och certifikat för heta arbeten
Svagströmsbehörighet
HLR

Egenskaper

För att klara uppdraget som arbetsledare tror vi att du har följande egenskaper:

•    Driven och målfokuserad

•    Tålmodig och uthållig

•    Trygg och tydlig

•    Flexibel och lyhörd

•    En god relationsbyggare med stor social kompetens

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. 

Tjänsten och ansökan

Tjänsten innebär en anställning på Lida Friluftsgård, en del av Upplev Botkyrka AB och ett av Botkyrka kommun helägt bolag.

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Kvälls-, natt och helgarbete kan förekomma. I övrigt tillämpar Fastighets kollektivavtal.

Skicka din ansökan och CV till leif.wallin@lida.nu. Märk mejlet med rubriken ”Arbetsledare Lida”. Vi vill ha din ansökan senast 31/7.

Tillträde under hösten 2020.

Tjänsten är heltid och vi praktiserar individuell lönesättning.

Arbetsgivare

Upplev Botkyrka AB är arbetsgivare och vår arbetsgivarorganisation är Folkets hus och parker, FHP.

Ytterligare information om Lida friluftsgård och tjänsten:

www.lida.nu

Kontaktpersoner: Leif Wallin, Platschef, leif.wallin@lida.nu,

Arbetsplats:

Lida friluftsgård, Lidavägen 1, 146 33 Tullinge

Om Lida

Lida Friluftsgård ligger vackert vid sjön Getaren 7 km söder om Tullinge station.

Lida har stor regional betydelse och är en av de mest välbesökta friluftsanläggningarna i stor-Stockholm. Hit kommer motions- och friluftsintresserade året om för att koppla av, motionera och vistas i naturen.

Lida Friluftsgård ligger på mark som ägs av Botkyrka kommun. Området består till största del av skog som omgärdar sjön. Vid själva gården, där det även finns ett värdshus med konferensanläggning, finns stora öppna gräsytor och grillplatser. Vid Lida Värdshus med utsikt över sjön ligger Lida Friluftsgolf. Intill skidbacken ligger höghöjdsbanan Accropark. Lida erbjuder uthyrning av kajak, skidor, skridskor och mountainbikes. Sjön Getaren erbjuder sommartid friluftsbad med sandstrand och bryggor och ett speciellt hundbad. Under året arrangerar vi normalt ett antal egna event och även andra nyttjar platsen som eventyta för motions- och tävlingslopp, företagsevent och annat.

Accropark är en höghöjdsbana som ligger på Lida. Det är en populär aktivitet för familjer och grupper med banor i olika svårighetsgrader. Skridskoåkning, skidåkning, löpning och slalom är andra aktiviteter som kan göras i anslutning till friluftsgården. Många av de leder som tar dig ut i naturreservatet börjar vid friluftsgården.

Lida Friluftsgård är en del av naturområdet Hanvedenkilen som är det största sammanhängande naturområdet inom några mil från Stockholm city. Hanvedenkilen sträcker ut i sig i Botkyrka, Huddinge och Haninge kommun. Inom området finns sju naturreservat och sex Natura-2000 områden.

Antal anställda i den egna verksamheten uppgår idag till 8 st.

Mark och fastigheter ägs av Botkyrka kommun.

Övrigt

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev