Samarbeten och sponsring

Lida samarbetar med organisationer och företag som främjar friluftsliv, folkhälsa och värnar om naturen.

GENERATION PEP - Lida är del av nätverket Generation Pep, som strävar efter att alla barn och unga ska ha möjligheten och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Här kan du läsa mer om vårt samarbete.

TRAFIKKALENDERN - Lida är stolt sponsor av Trafikkalendern som arbetar för en bättre trafiksäkerhet i Barnens närmiljö. Här kan du läsa mer om vårt engagemang.

TUXER - Att arbeta med ett friluftsområde kräver funktionella, hållbara och bekväma kläder. Tillsammans med Tuxer gör vi också evenemang och annat kul för att fler ska hitta ut i naturen på äventyr. Läs mer om vårt samarbete här.

SKYTTBRINKS GYMNASIUM - Eleverna vid Barn och fritidsprogrammet inriktning Fritid och hälsa har naturen på Lida som skolsal när de utbildas i ledarskap och friluftsliv. Läs mer om vårt samarbete här.

REALGYMNASIET - På Lida får eleverna på programmet Natur & Äventyr praktiska kunskaper inom destinationsutveckling ur offentligt företagsperspektiv. Programmet är en yrkesutbildning inom naturturism och i vårt samarbete får eleverna även träna ledarskap och utveckla praktiska och teoretiska kunskaper i en naturlig miljö.

Vill du samarbeta med Lida Friluftsgård? Hör av dig med din idé till info@lida.nu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev